Fler Frans och Fiffi- böcker!

Kommentera
Nu har äntligen de tre till böcker om Frans och Fiffi kommit!
 
 
 
Precis som de tre första böckerna i serien är de här skrivna för barn i åldern 6-9 år, och det finns några sidor med arbetsmaterial längst bak i varje bok, t.ex. läsförtåelseuppgifter och pysseluppgifter. Passar alltså perfekt att använda även i skolan. 
 
Det här handlar böckerna om:
 
Frans och Fiffi åker tåg
Frans ska åka tåg till sin mormor. Fiffi ska följa med, förstås. Men låtsaskompisar behöver bara låtsasbiljetter, tycker Frans mamma, som inte förstår att Fiffi är ett spöke. Ska Fiffi behöva stå upp hela resan, eller kan hon skrämma till sig en plats?
 
Frans och Fiffi i spökhuset
Frans och Fiffi ska gå på tivoli. De ska äta sockervadd, åka karuseller och gå i spökhuset. Fiffi är överlycklig. Äntligen ska hon få träffa andra spöken. Men, det finns väl inga riktiga spöken i tivolits spökhus?
 
 
Frans och Fiffi fixar jul
Fiffi mår inte så bra. Hon är till och med blekare än vad spöken brukar vara. Hon är julig, och längtar efter jul så att hon nästan spricker. Men det är långt kvar, så Frans och Fiffi får helt enkelt fixa jul.
 
Finns att köpa på Bokus och Adlibris, eller direkt av Beta Pedagog. Eller lämna ett inköpstips till ditt bibliotek, om de inte redan är beställda?
 
Ha en bra dag!