Fint förhandsex!

Kommentera
I fredags låg det ett ex av den nya boken Fasliga fakta om märkliga platser i min postlåda. Den är så ny att den inte ens hunnit komma ut än, men jag tror att den kommer nästa vecka. 
 
Så här fin var den i alla fall:
 
 
 

Och så här står det om den på Adlibris (där den redan nu går att boka!):
 
Spöken, UFO:n och vampyrer. Eller?

En lättläst och alldeles lagom skruvad faktabok om mystiska platser. Här får du koll på allt du behöver veta om några av världens märkligaste ställen: Atlantis, Bermudatriangeln, Draculas slott i Transsylvanien och många fler!

Vad är det för mystiskt ljussken som irrar längs vägen i Martebo på Gotland? Vad är det militären döljer i Area 51? Och vad är det för fasansfull förbannelse som vilar över pyramiderna i Egypten?

Kort, lättläst text och pratbubblor skrivna med versaler. Många roliga och kluriga bilder av Maria Andersson.
 
 
Jag har väldigt roligt när jag gjorde research till boken, precis som med de första två i serien och den som kommer att bli den fjärde. Jag hoppas verkligen att det blir en femte bok i serien också, för det finns en sak till jag skulle vilja fördjupa mig lite i... 
 
Jag hoppas också att del tre säljer lika bra som del två, Fasliga fakta om äckliga kryp, som sålde slut på hela första upplagan på bara några dagar. Av andra upplagan finns det dock böcker kvar, så det är bara att beställa ett ex om du inte redan har gjort det! ;)
 
Ha en märklig dag!