Böcker på g!

Kommentera
Jag har precis fått se omslaget till boken Klass 5C - Den värsta avslutningen! och det var så juligt och fint så det knappt är sant. Den ska snart tryckas, så jag antar att den kommer ut om ungefär en månad? 
 
I väntan på den kan ni alltid läsa de två första delarna i serien, Den värsta dagen! och Den värsta utflykten! 
 
Jag har också fått se omslaget till nästa del i Fasliga fakta-serien, och det kan ni också få göra nu, för den går redan att bevaka på Adlibris! (Kommer ut i januari!)
 
 
Fin va? 
 
Så här står det om den:
 
Visste du att Tyrannosaurus Rex hade larvigt korta armar, att fåfänga kanske blev jättehjortens fall och att man faktiskt kan hitta mammutben i Sverige?

En alldeles lagom skruvad faktabok om utdöda djur. Stora, livsfarliga bestar med vassa tänder (och en del som faktiskt var ganska snälla). Läs om den skräckinjagande sabeltandade tigern, den enorma jättesengångaren, den stiliga jättehjorten, den snälla dronten och många fler.
 
Kort, lättläst text och pratbubblor skrivna med versaler. Många roliga och kluriga bilder av Maria Andersson. I serien finns också: Fasliga fakta om rysliga varelser, Fasliga fakta om äckliga kryp och Fasliga fakta om märkliga platser.
 
Passar barn i åldern 6-9 år ungefär!
 
Jag vet inte hur det blir med release, men jag och Maria som illustrerat har en del funderingar på ett ställe som skulle passa superbra att ha en release för just den här boken på!
 
 
Ha en härlig dag!