Helgjobb!

Kommentera
Lite trevligt ska jag hinna ha i helgen, men jag ska också försöka se till att redigera färdigt det där vuxenmanuset... Eller, de 50 första sidorna, för nu har jag bestämt mig för att jag ska prova att skicka det till en agent innan jag skickar till förlag. Förhoppningsvis gillar agenten detså mycket att jag inte behöver skicka det till något förlag, men om inte så håller jag nu på att gå igenom vilka som skulle kunna passa att skicka till. Alla förlag tar inte emot alla genrer, alla förlag tar inte emot manus hela tiden (vissa har manusstopp lite då och då, om de fått in för många och behöver komma ikapp) och alla förlag är inte heller intressanta, om jag ska vara helt ärlig. Jag vill inte skicka till något som inte har en "snygg" hemsida, och lockande omslag på sina redan utgivna böcker. Hittills har jag tre favoritförlag, och det känns som att tre är ett ganska lämpligt antal att skicka till. 
 
Jag hämtade ut tre friex idag också, på böcker som inte hunnit komma ut än men borde göra det inom någon vecka. De alla alla för 9-12 år, och alla fortsättningar på serier utgivna av Beta Pedagog. Vad tycks till exempel om de här spännande titlarna:
 
* Klass 5C - Den värsta avslutningen
* Spöktimmen - Vaktmästarens hämnd
* Mystiska myter - Spöktåget Silverpilen
 
Den sista boken är jag särskilt nöjd med, mest för att jag tyckte att det var så spännande att göra research om Silverpilen. Sen fick jag faktiskt se den på riktigt också för två somrar sedan, men det berättar jag mer om i ett inlägg lite längre fram!
 
Ha en trevlig helg!