Redigering av vuxenmanus!

Kommentera
Jag tog några dagar ledigt efter att handledningen till Beas blogg - Stora planer på gång! var färdig och inskickad. Sen skrev jag ett bilderboksmanus och såg till att alla fakturor och kvitton var i ordning så att jag kan lämna in allt till revisor imorgon, och nu är det dags för något jag länge velat göra men inte riktigt haft tid med. Redigera mitt vuxenmanus så att jag kan skicka in det till förlag!!!
Fast, om sanningen ska fram, så funderar jag lite på att skicka det till en agent först. Jag tror att om man har sån tur/har skrivit sånt bra manus/är precis vad egenten letar efter, då kommer man nog längre om man har en agent redan från början. Jag har hört att det är ännu mindre chans att lyckas få en agent, än vad det är att lyckas få ett manus antaget. Men det är i alla fall värt ett försök! 
Och en barnboksagent har jag faktiskt redan fått, för en del av mina böcker i alla fall. Väntar på att kontraktet ska dyka upp i brevlådan vilken dag som helst nu, och så fort det är påskrivet och klart berättar jag förstås mer!
 
Ha en solig dag!