Recensioner från BTJ!

Kommentera
Jag har fått ett helt gäng recensioner från BTJ, och tänkte dela med mig av delar från några av dem här. Recensioner från BTJ kan vara väldigt viktiga, för en bra sådan kan leda till att många biblitoek köper boken och då har ju fler chans att låna = större biblioteksersättning för mig! För även om biblioteksersättningen är ganska liten, 0,91 öre/utlån (ska delas med illustratör om man är två om en bok) så blir det en hel del pengar om man har över 70 000 utlån som ag faktiskt hade ifjol (ok att skryta om det tycker jag, för det är faktiskt sjukt coolt!).
 
Margareta Brengdahl om Familjen Skurk startar ett rockband:
 
För den som knäckt läskoden kommer den enkla berättelsen att läsas nonstop... Intrigen med få personer är lätt att följa.
 
 
 
Inger Lindberg om Frans och Fiffi i badhuset:
 
Frans och Fiffi i badhuset ger många glada skratt och inspirerar till fortsatt läsning för den som nyligen lärt sig att läsa. Då är det bra med fler böcker av liknande slag!
 
 
 
Kerstin Hagstrand-Velicu om Spöktåget Silverpilen:
 
Historien är mycket välskriven och trots de få och korta meningarna förmedlas verkligen det kusligt ödesdigra i spöktågets framfart... Boken innehåller ordförklaringar, frågor på texten och ämnen att diskutera. En riktigt bra, småläskig och kuslig historia berättad enkelt, välformulerat och lättläst.
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!