Böcker att se fram emot

Kommentera
Igår släpptes Fy, vad äckligt! som En bok för alla valt att ge ut igen efter att den varit slutsåld hos Rabén & Sjögren i många år. Så kul och bra start på höstens utgivning. För det kommer ju förstås fler böcker än den. Så här ser det ut med utgivningar den närmsta tiden:
 

Stjärnor på youtube, 6-9 år, Speja förlag, augusti 2023

Vi fiskar gädda, 6-9 år, Beta Pedagog, september 2023

Monsterhotellet - Inbrottstjuven, 6-9 år, Beta Pedagog, september 2023

På jakt efter skogshare, 6-9 år, Beta Pedagog, september 2023

På prao - Apoteket, 6-9 år, Beta Pedagog, oktober 2023

På prao - Hunddagiset, 6-9 år, Beta Pedagog, oktober 2023

Skuggor i stallet, 6-9 år, Hegas förlag, november 2023

 

Det kommer även en bok om Drutten och Plutten under hösten, och ett gäng arbetshäften för skrivträning som Beta Pedagog kommer att ge ut.

I år blev det ett lite trögt bokår med bara 16 utgivna böcker (Fy, vad äckligt räknar jag inte och inte heller arbetshäftena). Annat var det 2021 då det blev hela 26 böcker på ett år!

Vi får väl hoppas att det blir lite fler under 2024, en ny serie är i alla fall redan klart och kommer att ges ut på Rabén & Sjögren med start i januari. Jag vågar inte avsöja flr mycket för jag tänker att än finns det tid för någon att sno min genialiska idé och hinna före att få ut den på något annat förlag, men så fort den finns upplagd på Bokus och Adlibris ska jag avslöja allt/en del. Det blir i alla fall skönlitteratur för 6-9 år och med monstertema. (Lagom vagt, sno den idén den som kan...)

 

Ha en bra dag!