En väldigt viktig dag!

Kommentera
Idag är en väldigt viktig dag! Det är nämligen releasedag för bilderboken Hjördis hittar hem, som handlar om en hund som handlar på Hundstallet när hennes familj inte längre kan ta hand om henne. För varje bok som säljs går 10 kronor direkt till Hundstallet, som omplacerar hundar som av någon anledning behöver ett nytt hem.
 
Jag hoppas verkligen att jag, och Emmalill som illustrerat, kan hjälpa till att samla ihop mycket pengar till Hundstallet med hjälp av den här boken. Det första målet är förstås 1000 kr, jämnt och bra, och den summan hoppas jag att vi når innan den här veckan är slut.
 
Du som läser det här får gärna hjälpa oss att nå det målet, och det finns många sätt att hjälpa till på!
Känner du något barn i åldern 3-6 år (ungefär) som tycker om böcker och/eller hundar? Köp en bok!
Har du ingen möjlighet att köpa en bok men någon du skulle vilja läsa den här för? Lämna ett inköpstips till ditt bibliotek!
Har du ingen att köpa boken till/läsa boken för? Tipsa andra om att boken finns! (Det går jättebra att dela det här inlägget om du vill!)
 
När du sen har läst boken, skriv gärna en recension på Bokus och/eller lägg upp en bild på boken på din Facebook/Instagram/blogg! 
 
 
 
När Hjördis familj inte längre kan ta hand om henne hamnar hon på Hundstallet. Hon trivs bra på dagarna, men känner sig ensam om nätterna och bestämmer sig för att rymma för att leta reda på en ny familj. 
 
Mer information om Hundstallet, och hundar som behöver nya hem, finns här:
 
 
Ha en härlig dag!