Nu finns den!

Kommentera
Nu finns äntligen min lättlästa feelgoodbok att köpa! Det går förstås också att låna den på bibliotek, och lyssna på den på t.ex. Storytel.
 
Den heter Grannen på våningen under och är den första delen i serien Samira och kärleken. Jag har precis skrivit klart den andra delen, även om den ska redigeras en hel del innan den är färdig för utgivning, så jag vet vad som händer sen för Samira och hennes granne Martin.
 
 
Grannen på våningen under
 
Boken är skriven för de som håller på att lära sig svenska, och passar därför utmärkt för sfi-undervisning och språkcaféer. Självklart fungerar den för alla som vill eller behöver en lättläst bok, särskilt den som gillar kärlek och marsvin!
 
Så här skriver Bokförlaget Hedvig om boken:
 
En dag knackar det på dörren till Samiras lägenhet. Det är hennes granne Martin på våningen under. Han vill ha hjälp när han ska operera knät. Trots att Samira avskyr gnagare lovar hon att passa hans marsvin. Samira vet att Martin inte är något för henne. Men både marsvinen och Martin visar sig ha andra sidor än hon först trodde.
Grannen på våningen under är en berättelse om kärlek och relationer, och om hur fördomar kan sätta krokben för oss.
 
Den finns som sagt även att lyssna på, och är alldeles lagom lång för en promenad eller en stunds städning. 38 minuter! Lyssna gärna, vare sig du behöver en lättläst bok eller inte, och lämna gärna ett betyg efteråt!
 
Ha en fin kväll!