Läshuset!!

Kommentera
Äntligen finns min lättlästa bokserie att köpa! Det var tänkt att den skulle ha kommit redan i våras, men bilderna blev inte färdiga i tid, men nu är den som sagt äntligen här.
 
Hela serien består av 15 böcker, indelade i fyra nivåer. Det betyder att alla barn i en klass kan läsa en bok i serien på en nivå som passar. Det är alltså 15 olika fristående berättelser om Tor och Tea. Den allra lättaste nivån passar den som kan sätta ihop två-tre bokstäver till ett ord. Det finns böcker skrivna med stora bokstäver och det finns böcker skrivna med små bokstäver, allt för att den enskilda läraren ska hitta det som passar bäst för sin klass.
 
Man måste förstås inte vara lärare för att vara intresserad av böckerna, men om man är det kan man köpa alla böcker i ett paket från Beta Pedagogs hemsida.
 
 
Är man inte lärare väljer man förstås den nivå som passar bäst för den böckerna är tänkt till. De finns att köpa styckvis från Beta Pedagos hemsida (där man kan provläsa alla böcker), men också från Bokus och Adlibris. Och vill man inte köpa kan man alltid be sitt bibliotek att köpa in böckerna så kan man låna gratis sen.
 
 
 
Här går det att läsa en intervju med mig och böckerna (och titta lite på en gosig Dolly):
 
 
 
 
Nu håller jag tummarna för att det ska finnas ett stort intresse för böckerna!
 
 
Ha en bra dag!